Om cookies
 
E-mærket logo
Søg
Filters
Close

Om cookies

Hvad er en cookie?

Første gang du besøger vores hjemmeside, informerer vi om, at vi bruger cookies. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes lokalt på din computer. Når du logger på vores hjemmeside kan vores system derfor genkende din computer. Vi bruges cookies til at forbedre vores kundeservice og optimere brugervenligheden for vores kunder.

Cookies kan eksempelvis bruges til at huske, hvad du har lagt i en indkøbskurv, eller at du er logget ind. De kan også bruges til at se, hvordan du har bevæget dig rundt på siderne. På den måde kan vi optimere indholdet, så det bliver endnu lettere for dig at handle og finde rundt på vores hjemmeside.

En cookie kan ikke indeholde virus og giver ikke adgang til betalingsoplysninger. Du kan altid slette vores cookies via din internetbrowser når du er færdig med at handle.

Sådan bruger vi cookies

På houseoflingerie.com bruges cookies til tre hovedformål:

  • Funktionelle cookies
  • Cookies til analyseformål
  • Cookies til markedsføring

Funktionelle cookies

  • FDIH
  • temptedbynight.com intern

Vores funktionelle cookies registrerer oplysninger om dit besøg, som er relevant for funktionaliteten på temptedbynight.com. Uden disse cookies ville du f.eks. ikke kunne lægge varer i indkøbsfunktion eller logge ind i dit kundeområde. De fleste funktionelle cookies på temptedbynight.com er lavet specifikt til at virke på sitet, men der sættes også 3. part cookies.

Cookies til analyseformål

  • Google Analytics
  • Hotjar.com
  • Facebook.com

Cookies til analyseformål indsamler information om din og andres vej gennem temptedbynight.com. Vi bruger forskellige analysesystemer på forskellige dele af sitet. Informationen fra disse cookies giver en indsigt, der kan bruges til at højne vores kundeservice og give dig en bedre oplevelse på temptedbynight.com. Vi registrerer, hvilken type enhed du benytter ved dit besøg, og kan se om du bruger en mobiltelefon, tablet eller computer. Din navigation rundt på temptedbynight.com bliver også registreret, og vi kan eksempelvis se, hvordan musen bevæger sig rundt på de enkelte sider, samt hvor du klikker. Disse informationer giver os en bedre forståelse af dine navigationsmønstre, og bruges til at forbedre funktionaliteten på de sider, som viser sig svære at bevæge sig rundt i.

Cookies til markedsføring

  • Google Adwords
  • MSN.com
  • Bing.com
  • Facebook.com

temptedbynight.com benytter også cookies for at effektmåle annoncering og vise annoncer, som er relevante for dig. Med disse services registreres ingen personlige oplysninger på sitet og al din data er anonym.

Ved hjælp af cookies er det muligt at frekvensstyre annoncer på baggrund af aktivitet, se brugeradfærd på sitet ift. onlineannonceringen, lagre information om produktinteresse for mere relevant annoncering og målrette annoncer til udvalgte målgrupper.

Cookies, der er sat af tredjepart

  • adform.net
  • rubiconproject.com
  • addthis.com
  • pinterest.com
  • viabill.com

Sådan afviser du eller sletter du cookies

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:


Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos LingerieGroup, skal du rette henvendelse på mail eller via brev. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser og Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Hvis der er tale om en klage over behandlingen af oplysninger i henhold til lov om massemediers informationsdatabaser, indgives klagen til Pressenævnet, mens klage over behandling af personoplysninger i henhold til persondataloven indgives til Datatilsynet.

Kontakt Temptedbynight.com

Du kan kontakte os via:

top